Aloitetaan nyt tässä kertomalla vähän tämän blogin ideasta. Olen tässä ennenkin aikani kuluksi muutamia blogeja aktiivisesti ja ei niin aktiivisesti päivitellyt ja kirjoitellut asioista noin niinkuin yleisesti omaksi ilokseni. Ajattelin nyt, niin helppoa kuin se oli, pistää pystyyn tämän pienen kolon, jonne pääsen ajatuksiani purkamaan lähinnä tuohon opiskeluun liittyen.

Olen siis 18-vuotias ammattikoulu opiskelija Turusta. Opiskelen graafista alaa Turun Ammatti-instituutissa nyt toista vuottani. Aina on ollut jo ala-asteajoista lähtien kiinnostuksen kipinä tietokoneisiin noin niinkuin yleisesti, datanomin ala vain tuntui liian, liian, liian.. joltain, joten tänne tuli itsensä nakattua.

Päivät täällä nyt noin yleisesti ovat kahdeksantuntisia ja tekemistä ei yleensä löydy päivää kohden, kuin maksimissaan parille tunnille, aina ei senkään vertaa.

Pääosin täällä hommat hoidetaan Applen Mac-koneilla, kuten alalla tapana. Pc -> mac siirtymävaihe sujuu kuitenkin suhteellisen mukavasti, macin osx käyttöjärjestelmää kun oppii taviskin ymmärtämään päällisin puolin pirun nopeasti.